Informatie

Prachtig object te koop midden in de Ardèche. Lanteyron is een zeer afgelegen paradijs, te bereiken via een 1,2 km doodlopende weg de berg op. Lanteyron is een hameau van 8 huizen waarvan 2 permanent bewoond zijn door boeren (schapen en landbouw) en de overige huizen worden als vakantiehuizen gebruikt. Het is een prachtige plek om te wandelen, te fietsen voor de diehards, sterren te kijken, te vissen en te jagen. Het dichtstbijzijnde dorpje is Arcens (4,5 km) en de eerste stad is Le Cheylard (20 km).

Het object betreft een oude gerenoveerde ruïne uit 1500 met muren van 75 cm dik. Het object bestaat uit 2 huizen, waarvan 1 direct bewoonbaar (145 m2) en 1 na enkele aanpassingen bewoonbaar (68 m2). Het  heeft een groot oppervlakte aan eigen grond met een eigen waterval.  Het wooncomplex ligt tegen de berg, heeft 3 terrassen en een weide van een halve hectare met fruit en noten bomen. Onder het wooncomplex bevinden zich 2 dubbele garages en een cave.

 

Indeling wooncomplex

Woning 1

Het eerste huis is 145 m2.

In het souterrain bevindt zich een ruimte die momenteel gebruikt wordt als opslag van tuingereedschap en als wasruimte, een hobbykamer, een ruime slaapkamer, een badkamer en een toilet. Dit souterrain kan als zelfstandige gite fungeren.

Op de BG bevindt zich een keuken, eetkamer, woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer.

Op de eerste verdieping zijn 3 (in elkaar overlopende) slaapkamers.

 

Woning 2

Het tweede huis is 68 m2.

Op de BG is een verlaagde ruimte waar een badkamer geplaatst kan worden. Verder is er een grote open woonruimte met een prachtig uitzicht op de berg. Onder dit huis is een originele wijnkelder (cave).

Op de eerste verdieping is een grote ruimte, met de mogelijkheid voor 2 ruime slaapkamers.

 

Prijs: EUR 148.000